Profile Photo

Apologetics

 • Public Group
 • 2 months ago
 • 23

  posts

 • 13

  members

Hoe gebarsten douchemengsel te repareren

Home Forums Apologetics Hoe gebarsten douchemengsel te repareren

This topic contains 1 voice and has 0 replies.
1 voice
0 replies
 • Author
  Posts
 • #128592
  Sammy Patrick
  Participant

  Vraagt u zich af hoe u gebarsten douchegevoel kunt repareren? Het is een relatief eenvoudig proces dat elke doe-het-zelver kan doen. Bovendien bespaart u geld in plaats van een professional in te huren om scheuren in douchetegels te repareren.
  Laten we beginnen met de basis. Ten eerste, waarom barst badkamervoeg? Hier zijn een aantal redenen voor. Als de voeg al een tijdje bestaat, kan leeftijd het probleem zijn. Het is misschien gewoon oud genoeg dat het begint af te brokkelen.
  Vaker echter is het beweging die de scheuren veroorzaakt. De muren achter uw douche of de vloer eronder kunnen na verloop van tijd en herhaaldelijk gebruik een beetje verschuiven, en dat beetje flex kan ervoor zorgen dat de voeg barst.
  Hoe het ook zij, het is een gemakkelijke oplossing. Hier zijn stapsgewijze instructies om u te laten zien hoe u gebarsten douchevloeistof repareert.
  Gereedschappen en benodigdheden
  Ten eerste heeft u een aantal basisbenodigdheden nodig:
  • Voegmortel die past bij de bestaande kleur en stijl – kies een geschuurde of niet-geschuurde voeg, op basis van wat er in uw douche aanwezig is
  • Een voegenzaag, een klein handgereedschap voor het verwijderen van voegmiddel
  • Een stofzuiger om gevallen specie en vuil op te ruimen
  • Voegtroffels om nieuwe voeg aan te brengen
  • Een mengschepje en een plastic bakje als uw voegmiddel niet voorgemengd is
  • Vodden om overtollige voeg te verwijderen zodra de voeglijnen zijn gevuld
  Hoe gebarsten voeg in de douche te repareren
  Zodra u alle tools heeft verzameld, is het proces vrij eenvoudig:
  1. Begin met de voegzaag en ga over alle delen van de douche waar de voeg is gebarsten, gebruik de zaag om de oude voeg van de lijnen tussen de tegels te verwijderen. Wanneer u hiermee klaar bent, zuigt u de oude gevallen voeg op en let u erop dat u er niets van door de doucheafvoer stoot. Dan ben je klaar om nieuwe voeg te plaatsen.
  2. Om scheuren in douchetegelvoegen te repareren, is het het beste om bovenaan te beginnen en in kleine delen te werken. Als uw voegmortel voorgemengd is, bent u klaar om te beginnen. Meng anders een kleine hoeveelheid voegmortel volgens de instructies van de fabrikant op de verpakking. Breng vervolgens een deel van de voeg aan op de voegspaan en druk deze in de lijnen tussen de tegels. Gebruik stevige druk om ervoor te zorgen dat er veel voegmiddel in de lijnen wordt gedrukt.
  3. Als je een klein deel van de tegel opnieuw hebt ingegoten, gebruik dan lompen en water om de voegfilm van de tegel te verwijderen. Als u een epoxyvoeg gebruikt, volgt u de instructies op de verpakking voor reiniging. Epoxyvoegen kunnen azijn of een ander middel nodig hebben om te reinigen.
  4. Zorg ervoor dat u de voegfilm grondig wast. Als u een deel van die film op de tegels laat uitharden, kan er “groutwaas” ontstaan. Dit is een troebele laag gedroogde voeg op de tegels. Ververs uw waswater een paar keer tijdens het proces om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk overtollige voeg verwijdert.
  5. Dit is ook de reden waarom het belangrijk is om in kleine secties te werken. Als de specie kan uitharden, wordt het daarna veel moeilijker schoon te maken.
  6. Ga door met het proces totdat je de muren af hebt. Dan bent u klaar om gescheurde voeg in de douchevloer te repareren. Het proces op de vloer is hetzelfde als bij de muren. U kunt echter een doek over de doucheafvoer leggen om te voorkomen dat er grout in de afvoer komt.
  7. Zodra alle voeg op zijn plaats zit en het teveel is verwijderd, laat u het uitharden. Verschillende voegmiddelen hebben verschillende uithardingstijden, dus raadpleeg de verpakking van de fabrikant om te zien hoe lang u moet wachten. Als het is uitgehard, breng dan eventuele door de fabrikant aanbevolen kit aan en je bent klaar!
  Het opnieuw voegen van een douche is ook de perfecte gelegenheid om upgrades uit te voeren. Als u bijvoorbeeld van plan bent om een nieuwe douchebak te installeren, of als u de douchekop en kraan wilt upgraden, dan is dit het moment om dat te doen.
  Referentie: Pvc visgraat

You must be logged in to reply to this topic.

screen tagSupport